Olvass bejegyzéseinkből

Új funkció: Véroxigén szint érzékelés (SpO2)

A vér oxigénérzékelés (SpO2) mostantól elérhető az Oura Ring Gen3 tagok számára. Ez azt jelenti, hogy az Oura Gyűrű képes elemezni és jelenteni két kulcsfontosságú információt: az átlagos vér oxigénszintjét és a légzés szabályosságát alvás közben. Míg az átlagos véroxigén funkció a vérében lévő oxigén százalékos arányát méri, addig a légzés rendszeressége funkció képes észlelni a szokatlan légzési mintákat az éjszaka folyamán.

Olvass tovább
Milyen garancia jár az Oura okosgyűrű mellé?

Az Oura két év garanciát vállal a sérült és meghibásodott okosgyűrűkre. Olvasd el cikkünket a garancia pontos feltételeiről, és a csere gyűrű kérés menetéről.

Olvass tovább
Az Oura okosgyűrű beállítása

Az alábbiakban lépésről-lépésre ismertetjük: gyűrű beállítását az első vásárlók számára; cseregyűrű beállítását (frissítők vagy garanciális esetekben); az Oura-adatok átvitelét egy új telefonra vagy készülékre; és a régi gyűrű átadását egy új használónak.

Olvass tovább
Női ciklus követés / előrejelzés az Oura okosgyűrűvel

Az Oura gyűrű hasznos eszköz lehet a menstruációs ciklus alatt az egész testedben bekövetkező változások észlelésében, mivel pontos, személyre szabott nyugalmi pulzusszám, szívfrekvencia-variabilitás (HRV), légzésszám, alvás és testhőmérséklet méréseket biztosít. Az Oura Period Prediction Beta funkciója mellett az Oura cikluskövetésre szolgáló hőmérsékleti eszközeinek használatával betekintést nyerhetsz a ciklusodba.

Olvass tovább
A Google Fit használata az Oura okosgyűrűvel

Az Android-felhasználók összekapcsolhatják Oura-fiókjukat a Google Fit szolgáltatással. Nézd meg hogyan.

Olvass tovább
Az Apple Health használata az Oura okosgyűrűvel

Az iOS-felhasználók összekapcsolhatják Oura-fiókjukat az Apple Health rendszerrel. Nézzük meg hogyan.

Olvass tovább
Az okosgyűrű előnyei az okosórával / okoskarkötővel szemben

Tudtad, hogy az okosgyűrűvel minden idők egyik legfejlettebb viselhető technológiája jelent meg?

Olvass tovább
Milyen valójában a Jackom R4 okosgyűrű?

Ha valaki rákeres az okosgyűrűkre, akkor elég valószínű, hogy találkozni fog a nagysikerű (vagy inkább népszerű) Jackom R3 névvel. Ez a Jackom R4 elődje. De mit is tud valójában?

Olvass tovább
Miért fontos, hogy mérd az alvásodat az Oura 3 okosgyűrűvel?

Hogyan működik az Oura 3 okosgyűrű alvás monitorozása? Miért fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás? Az alábbi cikkben összefoglaltuk mindezeket.

Olvass tovább
Hogyan segít az Oura okosgyűrű az alvással

Shervin Shares 1000 napon keresztül használta az Oura okosgyűrűt (kezdve az Oura 2-es szériával, jelenleg pedig az Oura 3-at használja). Youtube csatornáján elmondta tapasztalatait, az Oura gyűrű alvás figyelésével kapcsolatosan.

Olvass tovább
Az okosgyűrű töltése és legjobb gyakorlatok

Mire ügyeljünk az okosgyűrűnk töltésekor? Mik a bevált gyakorlatok? Mit csináljunk, ha egy ideig szünteltetnénk okosgyűrűnk használatát?

Olvass tovább
Energiatakarékos üzemmód

Ha azt tervezi, hogy szünetet tart az Oura okosgyűrű viselésében, javasoljuk, hogy kapcsolja be az energiatakarékos üzemmódot. Ezáltal a gyűrű akkumulátora optimális, 40%-60%-os szinten marad, és segít megelőzni az akkumulátor esetleges lemerülését.

Olvass tovább
Tippek a megfelelő méretű Oura okosgyűrű kiválasztásához

Ebben a cikkben lépésről lépésre bemutatjuk a méretválasztó készlet, mit kell tenned, miután postán megkaptad az ingyenes méretválasztó készletet, illetve miket érdemes szem előtt tartani a gyűrűk felpróbálásakor.

Olvass tovább