A Google Fit használata az Oura okosgyűrűvel

A Google Fit használata az Oura okosgyűrűvel

Az Oura alkalmazás és a Google Fit integrálásával egy helyen összegyűjtheted az összes edzésedet és mozgásodat. Hasonlóképpen, a Google Fit alkalmazáson belül megtekintheted az olyan kulcsfontosságú mérőszámokat, mint az alvás időtartama és az Oura Ring segítségével rögzített éjszakai nyugalmi pulzusszám. Ez különösen fontos lehet, ha más, harmadik féltől származó alkalmazások integrációival együtt nézzük.

A Google Fit beállítása

Az Oura App első letöltése után a fiók beállítása során megkérjük, hogy engedélyezd a Google Fit funkciót.

Ha a kezdeti beállítási folyamat során nem engedélyezted a Google Fit funkciót, az alábbi lépések segítenek a Google Fit konfigurálásában és használatának megkezdésében.

Az Oura alkalmazásban

  1. Menj a menüre a Home oldal bal felső sarkában.
  2. Koppints a Beállításokra, majd a Google Fit elemre.
  3. Engedélyezd a következő paramétereket: Csatlakozás a Google Fithez, edzések importálása a Google Fitből, Tudatos percek (Mindful minutes) a Google Fithez
Google_Fit_ENG.png

A Google Fit sikeres integrációjának megerősítéséhez kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Nyisd meg a Google Fitet.
  2. Koppints a Profil, majd koppints a jobb felső sarokban lévő Beállítások ikonra.
  3. Koppints a Csatlakoztatott alkalmazások kezelése lehetőségre.
  4. Győződj meg róla, hogy az Oura csatlakoztatott alkalmazásként szerepel.

Ne feledd, hogy az Oura App nem feltétlenül importálja az adatokat a Google Fit alkalmazásból, ha a két alkalmazás nem lett megnyitva éjfél előtt. Ez akkor fordulhat elő, ha a Háttéralkalmazások frissítése le van tiltva, vagy ha az Android készüléken engedélyezve van az Alacsonyabb energiafogyasztás üzemmód.

Hogy ez a jövőben ne fordulhasson elő, a nap folyamán legalább egyszer nyisd meg a Google Fit és az Oura alkalmazást is. Este, az edzések vagy a napi tevékenységek befejezése után nyugodtan zárd be őket újra.