Az Apple Health használata az Oura okosgyűrűvel

Az Apple Health használata az Oura okosgyűrűvel

Az Oura App és az Apple Health integrálásával az összes edzésed és mozdulatod egy helyen lesz összegyűjtve. Hasonlóképpen, az Oura okosgyűrű segítségével rögzített kulcsfontosságú mérőszámokat, például a nyugalmi pulzusszámot és a légzésszámot is megtekintheted a Health alkalmazáson belül. Ez különösen sokatmondó lehet, ha más, harmadik féltől származó alkalmazások integrációival együtt nézzük.

Az Apple Health beállítása

Az Oura App első letöltése után a fiók beállítása során megkérjük, hogy engedélyezze az "egészséget" (Health).

Ha a kezdeti beállítási folyamat során nem engedélyezed a Health funkciót, az alábbi lépések segítenek az Health konfigurálásában és használatának megkezdésében.

Az iPhone-odon

  1. Apple Health megnyitása
  2. Koppints a profilképedre az Apple Health alkalmazás jobb felső sarkában Az "Adatvédelem" alatt válaszd az "Alkalmazások" lehetőséget.
  3. Válaszd ki az "Oura" opciót
  4. Válaszd az "Összes bekapcsolása" lehetőséget, vagy válaszd ki, hogy mely kategóriákat szeretnéd megosztani az Oura és az Apple Health között.

Az Oura alkalmazásban

  1. Kattints a Menu elemre a Home lap bal felső sarkában.
  2. Kattints a Beállításokra, majd az "Egészség" lehetőségre.
  3. Engedélyezd a következő paramétereket: Kapcsolat az Healt alkalmazáshoz, Edzések importálása az Health alkalmazásból, Mindful percek mentése a Health alkalmazásba
Use_Apple_Health_ENG.png

Ne feledd, az Oura alkalmazás nem feltétlenül importálja az adatokat az Health alkalmazásból, ha a két alkalmazás nem lett megnyitva éjfél előtt. Ez akkor fordulhat elő, ha a "Háttéralkalmazások frissítése" le van tiltva, vagy ha az iPhone-on engedélyezve van az Alacsonyabb energiafelhasználási mód.

Hogy ez a jövőben ne fordulhasson elő, a nap folyamán legalább egyszer nyisd meg az Health és az Oura alkalmazást is. Éjszaka, az edzések vagy a napi tevékenységek befejezése után nyugodtan zárd be őket újra.