Energiatakarékos üzemmód

Energiatakarékos üzemmód

Ha azt tervezi, hogy szünetet tart az Oura okosgyűrű viselésében, javasoljuk, hogy kapcsolja be az energiatakarékos üzemmódot. Ezáltal a gyűrű akkumulátora optimális, 40%-60%-os szinten marad, és segít megelőzni az akkumulátor esetleges lemerülését.

Az energiatakarékos üzemmód engedélyezéséhez gyári visszaállítást kell végeznie. A gyári visszaállítás elvégzéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. Helyezze a gyűrűt a töltőre, amíg az el nem éri legalább a 60%-ot.
2. Nyissa meg az Oura alkalmazást.
3. Menjen a Home (kezdőlap) lap bal felső sarkában található hamburger menü ikonra, majd a Settings (beállítások), majd Back up all data-ra (minden adat biztonsági mentése).
4. A biztonsági mentés befejezése után koppintson a bal felső sarokban található "X" ikonra. Ezzel visszatér a kezdőlapra.
5. A kezdőlapon koppintson a jobb felső sarokban lévő gyűrű akkumulátor ikonra.
6. Húzzon balra > Görgessen lefelé > Factory reset (gyári alaphelyzetbe állítás) > OK. Várjon, amíg az alkalmazás elvégzi a gyári visszaállítást. A gyári visszaállítás befejezése után lépjen a telefon Beállítások menüpontjába, válassza a Bluetooth menüpontot, és távolítsa el a gyűrűt a csatlakoztatott eszközök listájáról. Az Oura alkalmazás kérni fogja, hogy csatlakoztassa újra a gyűrűt. Ne csatlakoztassa újra, mert akkor az eddig leírt folyamatot újra kell csinálnia!
7. Zárja be az alkalmazást, és várjon 1 percet, mielőtt leveszi a gyűrűt a töltőről. Fontos, hogy az alkalmazás bezárása után 60 másodpercig ne mozgassa a gyűrűt, hogy az energiatakarékos üzemmód engedélyezve legyen.

Készen áll arra, hogy újra használni kezdje az Oura okosgyűrűjét?

Egyszerűen helyezze a gyűrűt a töltőre, és csatlakoztassa újra a gyűrűt az Oura alkalmazással.

Ne feledje!

Ha hosszabb ideig (2+ hétig) tárolja az Oura okosgyűrűt anélkül, hogy a fent leírt lépéseket betartotta volna, az hatással lehet az akkumulátor élettartamára és teljesítményére.

Az akkumulátorok a készülékeink fogyó alkatrészeként nem tartoznak az Oura 1 éves korlátozott garanciájának hatálya alá.