Milyen garancia jár az Oura okosgyűrű mellé?

Milyen garancia jár az Oura okosgyűrű mellé?

Mik az Oura garanciális feltételei?

Az Oura megjavítja, kicseréli vagy visszatéríti a sérült gyűrűket, amennyiben a sérülés az anyag vagy a kivitelezés hibájából ered. Ez a garancia nem terjed ki a normál elhasználódásra, beleértve a használat okozta karcolásokat és horpadásokat, vagy az elhasználódó alkatrészeket, például az akkumulátort. A garanciális feltételekről további információkat a Felhasználási feltételeinkben talál.

Minden újratölthető akkumulátor fogyóeszköz, és korlátozott élettartammal rendelkezik, így kapacitása és teljesítménye idővel fokozatosan csökken. Ezért az akkumulátorok cseréje nem szerepel a szokásos garanciális szabályzatunkban. Kérjük, olvasd el az Oura gyűrűjének ápolása: tippek és legjobb gyakorlatok című cikkünket, amelyben útmutatást kaphatsz arról, hogyan optimalizálhatod gyűrűd élettartamát, és hogyan hozhatod ki a legtöbbet az Oura gyűrű viselésének élményéből hosszú távon.

Milyen hosszú a garancia az Oura okosgyűrűmre?

Az Oura 3 okosgyűrűkre 2 év korlátozott garancia vonatkozik, amely az eredeti szállítás dátumától kezdődik - vagyis attól a naptól, amikor megkaptad tőlünk a szállítási visszaigazoló e-mailt. Ha a két év lejárta előtt csere gyűrűt kaptál, akkor a garancia ugyanezen kétéves időszak hátralévő részében, vagy a csere gyűrű kézhezvételétől számított 90 napig - attól függően, hogy melyik a hosszabb - továbbra is érvényes.

Hogyan indíthatom el a garanciális eljárást?

Kérjük, küldj egy kérelmet csapatunknak a garanciális csere elindításához. A lehető legrészletesebben írd le a gyűrű vagy a töltő problémáját, és csatolj minden releváns képet vagy videót a mellékletek részben. A sérült területekről készült közeli képek és a teljes gyűrűről készült szélesebb fotó, amely tartalmazza az esetleges fizikai sérüléseket, hasznosak ahhoz, hogy csapatunk a lehető leghamarabb tudjon segíteni Neked.

Miután megkaptuk a kérésed, csapatunk 7 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot.

Amikre szükséged lesz a garanciális eljáráshoz

Hol találom a rendelésem számát?

A rendelés számát a vásárlást követően kapott eredeti visszaigazoló e-mailben találod meg. Megrendelésed számát az ouraring.com oldal láblécében található My Account portálon is megtalálhatod.

Ha kicserélted az eredeti okosgyűrűdet, kérjük, add meg a legutolsó rendelési számot, amelyet a csere gyűrű visszaigazoló e-mailben találhatsz meg.

Ha nem találod a megfelelő visszaigazoló e-mailt, kérjük, fordulj csapatunkhoz, és oszd meg velünk a következőket: (1) a vásárláskor használt e-mail címet, (2) az aktuális gyűrűmodellt és (3) a méretet.

Ha nem találod a rendelési számot, és az okosgyűrűt ajándékba kaptad, kérjük, fordulj csapatunkhoz, és oszd meg velünk a következőket: (1) az ajándékozó teljes nevét és (2) e-mail címét vagy telefonszámát. Ez segíteni fog csapatunknak a rendelés beazonosításában.

Hol találom meg a gyűrűm modelljét és méretét?

Az Oura alkalmazás Kezdőlap lapján koppints a jobb felső sarokban lévő gyűrű ikonra, majd lapozz oldalra.

Módosítások kérése egy csere gyűrű megrendelésekor

Megváltoztathatom a gyűrűméretet vagy a színt a csere gyűrűmhöz?

A garanciális csere gyűrűd pontosan megegyezik az általad vásárolt eredeti modellel. Jelenleg nem áll módunkban méret- vagy színváltoztatásokat elfogadni.

A garanciális csere gyűrűmet más címre is kérhetem, mint az eredeti megrendelési címem?

Szívesen elküldjük a csere gyűrűt egy új címre. Kérjük, mindenképpen erősítsd meg a szállítási címet, amikor kapcsolatba lépsz csapatunkkal. Erre szükségünk lesz arra az esetre, ha nem találnánk meg a rendelési adataidat.

Kell-e vámot és illetéket fizetnem a garanciális csere gyűrűm miatt?

A csere gyűrűket kis értékű cserealkatrészként szállítjuk. A legtöbb olyan ország, amely behozatali vámot számít fel, nem számít fel díjat a csere után. Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizd a helyi törvényeket, mivel egyes országok minimális díjat számítanak fel minden behozatal után, függetlenül az értéktől vagy a besorolástól.

A csere gyűrű átvétele

Mikor kapom meg a garanciális pótgyűrűmet?

A pótgyűrűd körülbelül 5-7 munkanap múlva érkezik meg, miután a garanciális ügyedet jóváhagyták. Amint ez megtörtént, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a nyomon követési adatokkal, ami jelzi, hogy a cseregyűrűje hivatalosan is elküldésre került.  

Vissza kell küldenem a jelenlegi gyűrűmet?

Nincs szükség arra, hogy visszaküldd jelenlegi Oura okosgyűrűdet, kivéve, ha a csapatunk egyik tagja az adott eset jellege miatt más utasítást ad. A meghibásodott Oura okosgyűrűt a helyi elektronikai hulladékra vonatkozó előírásoknak megfelelően ártalmatlaníthatod.

Kapok csere gyűrűt, töltőt vagy mindkettőt?

Ha az Oura okosgyűrű az a termék, amelyről megállapították, hogy jogosult a garanciális cserére, akkor csak egy csere gyűrűt kapsz.

Ha az Oura okosgyűrű töltője az a termék, amelyről megállapították, hogy jogosult a garanciális cserére, akkor csak egy csere töltőt kapsz.

Ha az Oura okosgyűrű és a töltő is garanciális cserére alkalmasnak minősül, akkor egy teljes új cserekészletet kapsz.

Hogyan állíthatom be a csere gyűrűmet? Az új gyűrűm támogatni fogja a meglévő Oura adataimat?

Kérjük, kövesd útmutatónkat a csere gyűrű beállításának megkezdéséhez.

https://okosgyuru.com/post/az-oura-okosgyuru-beallitasa

Minden korábbi, a személyes fiókoddal szinkronizált adat elérhető marad az Oura alkalmazásban. Amint megkapod a csere gyűrűdet, csatlakoztathatod azt személyes fiókodhoz és az Oura alkalmazáshoz, amelyek tartalmazzák az összes meglévő korábbi adatodat.

Amíg az okosgyűrűd és az alkalmazás Bluetooth-on keresztül összekapcsolva maradnak, az okosgyűrűdről gyűjtött adatok legalább 24 óránként egyszer szinkronizálódnak az alkalmazásoddal - így az adatvesztés ebben az esetben nem fordulhat elő.